Головна » Статті » Рецепти

Грибний суп з кришкою з листкового тіста
Просто чудовий рецепт для того, щоб урізноманітнити звичайні обіди вашої родини чимось цікавим і незвичним. Думаю, багатьом сподобається ідея їсти такий грибний супчик вприкуску з "кришкою". Причому цей суп не обов'язково готувати в духовці - довести до готовності його цілком можна і в мікрохвильовій печі.
Необхідні інгредієнти для приготування чотирьох порцій такого супу: три шматка білого хліба, 30 г вершкового масла, половина кілограма грибів, один зубчик часнику, 875 мл овочевого бульйону, 300 мл вершків, дві столові ложки подрібненої зелені петрушки, чверть столової ложки меленого кмину, чотири пласта відповідного розміру готового листкового тіста і один яєчний жовток для змазування тіста.
З шматків білого хліба необхідно зрізати кірки, а сам хліб потрібно розламати на невеликі шматочки.
Підходящої каструлі слід розтопити вершкове масло і обсмажити в ньому гриби і подрібнений часник до м'якості, після чого додати до них шматочки білого хліба, мелений кмин і овочевий бульйон і варити протягом 15 хвилин. Потім пюрировать суп за допомогою блендера, додати до нього подрібнену зелень і вершки і, не доводячи до кипіння, прогріти.
Після суп розлити в чотири вогнетривкі тарілки, на які викласти розкачані шматки тіста і обрізати зайве, потім тісто змастити збитим жовтком і запікати в нагрітій до 200 градусів духовці до тих пір, поки тісто не буде готове (10-15 хвилин).
Просмотров: 471
Категория: Рецепти |
| Теги: тіста, суп

Рекомендовані рецепти:

Ковбаса кров'яна
Паштет по-східному
Маковий пиріг з шоколадним кремом
Домашні чебуреки
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Курчата, приготовані у виноградному соку
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: