Головна » Статті » Рецепти

Грибний суп з копченостями
Цей досить густий і наваристий супчик особливо приємно є в зимову холодну время.Ингредиенты: 500 гр копчених свинячих реберець (порубаних на частини), 500 г печериць, 1 куряча грудка (там кісточка і філе), моркву, корінь петрушки і селери, ріпчаста цибулина, лавровий лист, сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком, петрушка і кріп.
Приготування: ребра помити, залити холодною водою у великій каструлі (на 5 л), покласти цілком всі очищені коріння (моркву, пеструшку, селера, цибуля), довести до кипіння.
Хай кипить на слабкому полум'ї годину, потім додати оброблену курячу грудку, варити ще півгодини.
Витягнути всі м'ясопродукти, відокремити м'якоть від кісток, курку порізати кубиками, бульйон процідити, овочі видалити.
М'ясо повернути в суп, додати гриби, нарізані пластинками, заправити "лаврушкой", посолити, поперчити, варити ще 15 хвилин.
Розлити по тарілках, насипавши в кожну трохи дрібно нарізаної свіжої зелені і додавши по столовій ложці сметани.
Просмотров: 557
Категория: Рецепти |
| Теги: ще, варити

Рекомендовані рецепти:

Апельсинові мафіни
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Пиріжки з щавлем і яйцем
Молоді кабачки в горіховому соусі
Спагетті з томатами і рибою
Українські пампушки з часником
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: