Головна » Статті » Рецепти

Грибне рагу
Грибне рагу:

500 г грибів
500 г картоплі
200 р сметани
200 г цибулі
зелень
рослинна олія
сіль перець за смаком.

Для цього рецепта підійдуть будь-які гриби. Якщо ви будете використовувати тільки печериці, їх з цибулею треба гасити близько 5-7 хвилин. Цибулю дрібно нарізати. Гриби нарізати кубиками. На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю. Додати гриби, 50 мл води, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою близько 30 хвилин. Картоплю почистити, нарізати кубиками. Додати картоплю до грибів, тушкувати під кришкою до готовності (близько 20 хвилин). Зелень дрібно покришити. До грибів з картоплею додати сметану. Якщо необхідно, посолити. Слідом додати зелень. Тушкувати 5 хвилин.

Просмотров: 610
Категория: Рецепти |
| Теги: тушкувати, гриби

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з сирним салатом
Ніжний німецький пиріг Buchteln
Горіхові рогалики
Великодні паски
Трюфелі з апельсинових скоринок
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: