Головна » Статті » Рецепти |
Гречане печиво
![]() Чотири столові ложки гречаної каші Чотири столові ложки борошна Дві столові ложки подрібнених горіхів Одне яйце 50 грам вершкового масла Три столові ложки цукру Щіпка солі Чайна ложка ванільного цукру Будь горішки для обсипання (не обов'язково) Змішуємо борошно, розпушувач, сіль, звичайний і ванільний цукор. В гречку кладемо м'яке вершкове масло, яйце і злегка збиваємо віночком або просто перемішуємо ложкою. Поступово підсипаємо борошняну суміш і подрібнені горішки, замішуємо тісто без грудочок. Деко застеляємо пекарським папером, змащуємо її маслом і чайною ложечкою викладаємо печиво, залишаючи відстань між печивом. Посипаємо подрібненими горішками і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікається печиво приблизно 15 хвилин. Його можна робити в різних варіантах - з чорносливом, яблучком, родзинками - воно в будь-якому виконанні буде і смачним, і корисним. | |
Просмотров: 1270 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |