Головна » Статті » Рецепти |
Фарширований картопля: 400г картоплі Картоплю очистити, розрізати навпіл і вирізати середину, залишаючи стінки товщиною 5 мм. Я не придумала нічого кращого, як робити це чайною ложкою. Отримані стаканчики обсмажити на рослинному маслі. Серцевину з картоплі відварити в підсоленій воді. Злити воду, заправити мускатним горіхом і маслом, потовкти. Цибулю потерти на тертці і дрібно нарізати шинку. Все обсмажити. Все змішати з відвареною картоплею. Нафарширувати стаканчики з картоплі приготованою масою. Нарізати тонкими скибочками сир і покласти зверху, кожної картоплини. Розігріти духовку до 170 градусів. Запікати картоплю при цій температурі 20-30 хвилин. | |
Просмотров: 592 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |