Головна » Статті » Рецепти

Фарширований картопля
Фарширований картопля:

400г картоплі
40 мл рослинного масла
ч. л. тертого мускатного горіха
50г вершкового масла
100г шинки
1 ріпчаста цибуля
60г вершкового сиру.

Картоплю очистити, розрізати навпіл і вирізати середину, залишаючи стінки товщиною 5 мм. Я не придумала нічого кращого, як робити це чайною ложкою. Отримані стаканчики обсмажити на рослинному маслі. Серцевину з картоплі відварити в підсоленій воді. Злити воду, заправити мускатним горіхом і маслом, потовкти. Цибулю потерти на тертці і дрібно нарізати шинку. Все обсмажити. Все змішати з відвареною картоплею. Нафарширувати стаканчики з картоплі приготованою масою. Нарізати тонкими скибочками сир і покласти зверху, кожної картоплини. Розігріти духовку до 170 градусів. Запікати картоплю при цій температурі 20-30 хвилин.

Просмотров: 592
Категория: Рецепти |
| Теги: Стаканчики, обсмажити

Рекомендовані рецепти:

Пончики з тертим шоколадом
Ватрушка "Ласун"
Рогалики до чаю
Японський чізкейк
Цибульні булочки
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: