Головна » Статті » Рецепти

Естонська випічка
Естонська випічка:

120 мл теплого молока
1 ч. ложка цукру або меду
1 шт яєчний жовток
30 гр вершкового масла
Щіпка солі
15 гр дріжджів
300 гр борошна.
Додатково:
50 гр вершкового масла
3-4 ст. ложки цукру
1-2 ч. ложки кориці.

Дріжджі розчиніть у теплій (не гарячий!) молоці з цукром і залишіть у теплому місці, щоб запенились. Вершкове масло (30 гр) розтопіть збийте з жовтком, всипте борошно, сіль, влийте дріжджі і замісити тісто руками. Готове тісто викладіть в промаслений миску і закрийте. Залиште в теплому місці на 1-2 години або поставте в вимкнену нагріту до 30°C духовку. Вершкове масло (50 гр) змішайте з 3-4 ложками цукру і корицею до однорідної маси. Розімніть тісто руками, розкачайте товщиною в 1 см. Нанесіть суміш масла, цукор і кориці на пласт тіста, щільно скрутіть в рулет. Скручений рулет розрізати навпіл уздовж, залишаючи неразрезанным кінчик. Переплетіть 2 половинки і з'єднайте кінці, щоб утворилося замкнене коло. Змастіть залишилася маслянно-цукровою сумішшю перед тим, як відправляти в піч. Після викладіть на деко і випікайте при 200°с протягом 20-25 хвилин. На останні 5-10 хвилин можна зменшити температуру до 180°C. Дістаньте з духовки, присипте цукровою пудрою або змастіть сумішшю лимонного соку з цукровою пудрою.

Просмотров: 469
Категория: Рецепти |
| Теги: вершкове, тісто

Рекомендовані рецепти:

Свинина по-китайськи
Ліниві голубці з грибами
Манник з сиром
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Банановий кекс з маком
Печиво із злакових пластівців
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: