Головна » Статті » Рецепти

Домашній сир з травами і часником (рецепт)
Пропоную подумати про здоров'я і про правильне харчування і приготувати самостійно сир. Треба відзначити, що в підсумку продукт виходить зовсім не дешевий, але зате ситний, жирний і дуже дуже смачний. З магазинним звичайно не порівнюється, у домашнього сиру аромат просто чудовий. А трави можуть бути будь-якими, мені наприклад базилік сухий подобається і кмин, сюди ж можна будь-які трави сухі додавати і паприку і часник сушеный.Ингредиенты: домашнє молоко (жирність будь-яка) два літри і чотириста гр. сметани (теж бажано домашню купити), два яйця, спеції і трави сухі, солі чотири ст. ложки. Солі не бійтеся додавати стільки, молоко зайву сіль не вбирає.

Готуємо сир: молоко потрібно закип'ятити і потім постійно помішуючи вливати сметану з яйцями (окремо гарненько збити). Варимо після цього молоко ще десять хвилин, не забуваємо помішувати. Солі додаємо. Після закінчення десяти хвилин створоженное молоко в багато шарів марлі викладаємо, трави сухі додаємо, туго стягаємо краю марлі і підвішуємо сир. Через шість годин можна буде їсти.
Просмотров: 670
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, молоко

Рекомендовані рецепти:

Цибульні булочки
Булочки "Варенки"
Бабця яблучна
Імбирне печиво
Імбирний чай
Картопляні биточки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: