В цьому не вимагає особливих зусиль з боку кухаря рецепті досить цікаве поєднання продуктів - телятина, м'ясо індички і волоські горіхи. Список інгредієнтів, необхідних для приготування такого рулету: 200 грамів телятини, 100 грамів філе індички, дві склянки подрібнених волоських горіхів, дві столові ложки білого сухого вина, дві столові ложки вершкового масла, одна столова ложка рослинної олії, перець мелений білий і чорний, сіль. Телятину слід промити, а потім гарненько відбити і посипати меленим перцем (і чорним і білим), а також посолити. Філе індички також необхідно промити, після чого його потрібно дрібно порізати і трохи побризкати білим вином. Подрібнені волоські горіхи потрібно змішати з рослинним маслом. Зверху на вже відбитий шматок телятини слід викласти подрібнене м'ясо індички, а також суміш горіхів з рослинним маслом, після чого згорнути рулет і перев'язати його шпагатом. Потім рулет потрібно обсмажувати на розтопленому вершковому маслі до утворення рум'яної скоринки. Після цього рулет викласти на деко і довести до готовності в духовці при середній температурі.