Головна » Статті » Рецепти

Чудові салати «Морське чудо» і «Рафаелло»
Дуже красиві і незвичайні в оформленні салати прикрасять ваш святковий стіл і будуть гідно оцінені вашими гостями.
Салат «Морське чудо»

Інгредієнти:
- крабові палички - 200 г,
- креветки - 300 г,
- кальмари - 200 г,
- кукурудза - 0,5 банки,
- яйце - 3 штуки,
- помідори - 2 штуки,
- оливки - 0,5 банки,
- твердий сир - 200 г,
- свіжий огірок - 2 штуки,
- майонез - 100 г
- свіжа зелень - петрушка і кріп - по 5-6 гілочок.

Приготування: крабові палички, креветки, кальмари, помідори і свіжий огірок дрібно порізати соломкою, яйця порізати на яйцерезке, кожну оливку розрізати навпіл, сир натерти на крупній тертці, додати кукурудзу, невелику кількість майонезу і всі інгредієнти перемішати. Потім залити все зверху майонезом, прикрасити зеленню і креветками. Можна подавати на листі салату.

Салат «Рафаелло».

Інгредієнти:
- сир м'який - 100 г,
- сир плавлений - 200 г,
- оливки без кісточок - 1 банка,
- крабові палички - 200 г,
- майонез - 150 р.
Для соусу:
- по половинці болгарського перцю червоного, зеленого і жовтого кольору;
- рослинна олія - 6 столових ложок,
- перець чорний мелений - 1 щіпка.

Приготування: сир дрібно порізати, заправити майонезом, перемішати, скачати з маси кульки на зразок цукерок «Рафаелло», вклавши всередину по оливці, натерти на тертці крабові палички, обваляти в них кожну рафаелку, укласти на плоске блюдо, прикрасити зеленню.

Зробити соус: дуже - дуже дрібними кубиками порізати кілька кольорів болгарського перцю, додавши в нього рослинне масло і перець. Цим соусом полити зверху кожну рафаелку або прикрасити соусом плоску тарілку, на якій гіркою подаються рафаэлки.

Приємного апетиту!
Просмотров: 629
Категория: Рецепти |
| Теги: крабові, сир

Рекомендовані рецепти:

Хрустка випічка
Грибний "біфштекс"
Салат з авокадо і бекону
Ягідно-фруктовий десерт
Буженина в тесті
Печиво "Анзак"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: