Головна » Статті » Рецепти |
Чудові салати «Морське чудо» і «Рафаелло»
Дуже красиві і незвичайні в оформленні салати прикрасять ваш святковий стіл і будуть гідно оцінені вашими гостями. Салат «Морське чудо» Інгредієнти: - крабові палички - 200 г, - креветки - 300 г, - кальмари - 200 г, - кукурудза - 0,5 банки, - яйце - 3 штуки, - помідори - 2 штуки, - оливки - 0,5 банки, - твердий сир - 200 г, - свіжий огірок - 2 штуки, - майонез - 100 г - свіжа зелень - петрушка і кріп - по 5-6 гілочок. Приготування: крабові палички, креветки, кальмари, помідори і свіжий огірок дрібно порізати соломкою, яйця порізати на яйцерезке, кожну оливку розрізати навпіл, сир натерти на крупній тертці, додати кукурудзу, невелику кількість майонезу і всі інгредієнти перемішати. Потім залити все зверху майонезом, прикрасити зеленню і креветками. Можна подавати на листі салату. Салат «Рафаелло». Інгредієнти: - сир м'який - 100 г, - сир плавлений - 200 г, - оливки без кісточок - 1 банка, - крабові палички - 200 г, - майонез - 150 р. Для соусу: - по половинці болгарського перцю червоного, зеленого і жовтого кольору; - рослинна олія - 6 столових ложок, - перець чорний мелений - 1 щіпка. Приготування: сир дрібно порізати, заправити майонезом, перемішати, скачати з маси кульки на зразок цукерок «Рафаелло», вклавши всередину по оливці, натерти на тертці крабові палички, обваляти в них кожну рафаелку, укласти на плоске блюдо, прикрасити зеленню. Зробити соус: дуже - дуже дрібними кубиками порізати кілька кольорів болгарського перцю, додавши в нього рослинне масло і перець. Цим соусом полити зверху кожну рафаелку або прикрасити соусом плоску тарілку, на якій гіркою подаються рафаэлки. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 629 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |