Головна » Статті » Рецепти

Бісквіт високий
Треба трохи постаратися, щоб спекти по-справжньому високий, рівний і красивий бісквіт. Форму краще взяти роз'ємну круглу, застеливши папером для випічки тільки дно, при цьому немає необхідності змащувати маслом стенки.Состав: по 1 склянці борошна і цукру, 6 яєць, 1 чайна ложка ванільного цукру.
Взяти дві великі ємності, акуратно відокремити білки від жовтків.
До жовтків додати ванільний цукор і пів склянки цукрового піску. Віночком вручну розтирати, поки вся маса не побіліє і не стане однорідною, збільшившись в обсязі в 2-3 рази.
Борошно просіяти кілька разів, щоб вона стала більш повітряної, поступово з'єднати з жовтками, безперервно заважаючи.
Тепер збивати білки міксером, почала повільно, потім все збільшуючи швидкість в міцну піну, поки при нахилі миски білки не будуть залишатися нерухомими. Не припиняючи збивати, ввести маленькими порціями цукор, що залишився.
Тепер десь третину збитих білків перекласти до жовтків і лопаткою, рухами знизу вгору, перемішати. Додати всі білки і також обережно перемішати в єдину масу.
Вилити у форму, поставити в нагріту до 200 С духовку, випікати 40 хвилин, не відкриваючи дверцята перші 20 хв!
Просмотров: 747
Категория: Рецепти |
| Теги: білки, жовтків

Рекомендовані рецепти:

Гострий суп з квасолею
Тарт з шоколадним мусом
Спагетті з томатами і рибою
Яблучний-вишневий соложеник
Творожник "Далматинець"
Тістечко "Смужка" з фруктовою помадкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: