Головна » Статті » Рецепти |
Баклажани по-гурійськи на зиму
Ті, хто любить баклажани, їх ще називають «синенькі», часто замислюються над тим, як би зберегти овоч на зиму і які приготувати консервації. Одним з таких способів є консервування баклажанів шматочками з часником. Інгредієнти: Баклажани – 5 кг; Сіль – 500 гр; Часник – 150 гр; Масло рослинне – ½ літра. Для приготування маринаду: Вода – 5 літрів; Оцет 9 % - 2 столових ложки. Процес приготування: Необхідно вибрати баклажани, після цього промити і нарізати на шматочки довільної розміру. Потім пересипати їх сіль і дати постояти близько години. Після цього їх треба промити. Приготувати маринад і проварити в ньому баклажани до готовності. Потім злити маринад і готові баклажани налити масло рослинне і дрібно нарізаний часник. Все добре перемішати і скласти в підготовлені стерилізовані банки. Після цього треба закатати, потім виставити банки вниз кришками і укутати ковдрою. Після того як повністю баночки охолонуть, можна відправити їх на зберігання. Консервація добре стоїть при кімнатних умовах. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 600 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |