Список продуктів, які знадобляться для того, щоб приготувати цей десерт: два великих апельсина, п'ять яєчних жовтків, 375 мл молока, 100 грамів цукрового піску, 25 г желатину, 350 грамів будь-яких свіжозаморожених ягід, дві столові ложки лимонного соку, цукрова пудра. З апельсинів слід зняти шкірки і видавити з них сік (вийде приблизно 125 мл), в отриманий сік додати желатин і залишити на годинку. Яєчні жовтки необхідно збити. До молока додати цедру від апельсинів, поставити на вогонь і довести до кипіння, потім додати цукровий пісок і перемішати. Додати розведений у апельсиновому соку желатин і знову ретельно розмішати масу, після цього влити жовтки і кип'ятити на слабенькому вогні, постійно при цьому помішуючи. Підготовлену масу злегка охолодити, розлити у формочки і поставити в холодильник годин на 7-8. Для приготування соусу ягоду потрібно розморозити і протерти крізь сито, додати цукрову пудру, а потім лимонний сік, перемішати і поставити ненадовго в холодильник, щоб соус став густішим. Добре застиглий пудинг викласти їх формочок на плоскі тарілки і полити соусом з ягід.