Головна » Статті » Рецепти

Зубатка гриль під білим соусом з креветками
Необхідні для приготування страви інгредієнти в розрахунку на одну порцію: 250 грамів зубатки, 20 грамів твердого сиру, 5 грамів базиліка, одна чайна ложка рослинного масла, чверть лимона, білий перець, сіль, приправа для гриля; для соусу - 50 грамів коктейльних креветок, один стакан сметани, 15 грамів вершкового масла, одна столова ложка борошна, сіль.
Для того, щоб приготувати білий соус з креветками потрібно на вершковому маслі трошки обсмажити борошно, після чого влити підігріту сметану і ретельно перемішати, щоб не було грудочок. Додати коктейльні креветки, всю масу посолити і тушкувати протягом декількох хвилин.
Філе зубатки слід побризкати лимонним соком із чверті лимона, поперчити і посолити, посипати приправою для гриля і подрібненим базиліком, а потім обсмажити на грилі з обох сторін при середній температурі так, щоб серединка риби залишилася злегка неповноцінній і соковитою.
Готову рибу викласти на блюдо і полити соусом з креветками, а потім посипати натертим на дрібній тертці сиром.
Просмотров: 471
Категория: Рецепти |
| Теги: креветками, лимона

Рекомендовані рецепти:

Вівсяний хлібець
Баклажани з сиром і помідорами
Пудинг з персиків
Samosa - індійські пиріжки
Макарони з шинкою і грибним соусом
Сорбе з чорної смородини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: