Необхідні для приготування страви інгредієнти в розрахунку на одну порцію: 250 грамів зубатки, 20 грамів твердого сиру, 5 грамів базиліка, одна чайна ложка рослинного масла, чверть лимона, білий перець, сіль, приправа для гриля; для соусу - 50 грамів коктейльних креветок, один стакан сметани, 15 грамів вершкового масла, одна столова ложка борошна, сіль. Для того, щоб приготувати білий соус з креветками потрібно на вершковому маслі трошки обсмажити борошно, після чого влити підігріту сметану і ретельно перемішати, щоб не було грудочок. Додати коктейльні креветки, всю масу посолити і тушкувати протягом декількох хвилин. Філе зубатки слід побризкати лимонним соком із чверті лимона, поперчити і посолити, посипати приправою для гриля і подрібненим базиліком, а потім обсмажити на грилі з обох сторін при середній температурі так, щоб серединка риби залишилася злегка неповноцінній і соковитою. Готову рибу викласти на блюдо і полити соусом з креветками, а потім посипати натертим на дрібній тертці сиром.