Головна » Статті » Рецепти

Вареники з яблуками
Список необхідних для приготування продуктів: для тіста - один стакан холодної води, близько трьох склянок пшеничного борошна, одне куряче яйце і щіпка солі; для начинки - яблука (бажано брати не дуже кислі і не дуже солодкі - середні), цукор і кориця.
Замісити тісто на вареники з борошна, води, яйця і дрібки солі, а потім прибрати його хвилин на 20 в холодильник. За цей час приготувати начинку для вареників: яблука помити, обсушити і натерти на крупній тертці. Додати до них цукор і корицю. Яблука можуть пустити сік, тому їх слід перекласти в друшляк, щоб зайва рідина з начинки могла стікати.
Дістати тісто і тонко розкачати його, а потім стаканчиком відповідного розміру (або чим-небудь іншим) вирізати з тіста круглі заготовки для майбутніх вареників. У кожен вийшов кружечок покласти трохи начинки з яблук і защепити краї (для цієї мети можна скористатися виделкою). Підготовлені вареники можна прибрати в морозилку або відразу ж відварити протягом п'яти хвилин.
Подавати зі сметаною і цукром.
Просмотров: 1101
Категория: Рецепти |
| Теги: вареники, начинки

Рекомендовані рецепти:

Гулаб-джамун
Пиріг-рулет з грибами
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Пудинг з персиків
Листкова коса з капустою
Рецепт "Хрусткого" салату
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: