Знайшла сьогодні такий оригінальний рецепт, не просто оригінальний, а я б сказала креативний! М'ясо свинини запікається прямо в яблуках! Рецепт дуже простий, хоч на перший погляд здається, що мороки з приготуванням багато. Готуємо страву: свинину нарізаємо дуже дрібними кубиками. Крутити через м'ясорубку не треба, саме нарізаємо дрібними шматочками. Після цього солимо і перчимо м'ясо, можна яких небудь ароматних спецій вкинути і так само додаємо пару ложок меду (рідкого). Нехай м'ясо маринується, на це піде хвилин двадцять. Після чого треба м'ясо обсмажити і влити вино, тушкувати вини.
Великі яблучка моєму і виймаємо серединку, насіння викидаємо, а саму "м'якоть" теж дрібно ріжемо і до м'яса у сковорідку відправляємо. Тушкуємо з яблуками свинину до готовності. У порожні яблучка готове м'ясо накладаємо, кришечкою з цього ж яблучка закриваємо і в духовці п'ятнадцять хвилин запікаємо. Важливо не перетримати яблучка, більше п'ятнадцяти хвилин тримати не варто, м'ясо то все одно всередині вже готове. Приємного!