Головна » Статті » Рецепти

Що можна приготувати з черствого хліба?
Гарячі бутерброди. Їх можна приготувати і з свіжого хліба, але в черствому є своя принадність, після духовки він стає м'яким всередині, а зовні утворюється щільна хрустка скоринка. Найпростіший варіант - натерти скибочки хліба часником, побризкати олією, покласти кружечки помідорів, шинку, сир і запекти в духовці.
Начинка для курки. Шматочки черствого хліба натирають часником, солять, перчать, обвалюють у спеціях і начиняють ними курку. Всі запікається в духовці. Таке блюдо дуже популярним на півдні Франції.
Панірувальні сухарі. Хліб нарізати невеликими шматками і подрібнити у кухонному комбайні або в блендері. Така паніровка буде набагато смачніше і корисніше, ніж куплена в магазині.
Грінки. Про них забувати не можна. Нарізаний хліб мачає в молоко з яйцем і обсмажується в рослинному маслі. Грінки роблять і солодкі і солоні, їх подають з варенням, згущеним молоком, овочевим салатом. Не дуже корисний, але дуже швидкий і досить ситний сніданок.
І нарешті, просто розігрійте скибочки черствого хліба в тостері - ароматний запах гарячого підсмаженого хліба нікого не залишить байдужим і проблема незабаром буде вирішена.
Просмотров: 688
Категория: Рецепти |
| Теги: черствого, хліба

Рекомендовані рецепти:

Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Яєчня по-італійськи
Баклажани по-корейськи
Листкова коса з капустою
Торт "Мурашник"
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: