Необхідні для того, щоб приготувати салат інгредієнти: 350 грамів курячого філе, 120 грамів салату "Айсберг", два помідори середніх розмірів, 200 грамів сиру пармезан, 100 г маслин без кісточок, 30 грамів оливкової олії, 120 грамів сухарів, свіжий базилік, сіль і перець. Куряче філе необхідно посолити і поперчити, трохи змастити оливковою олією, дати промаринуватися протягом п'яти хвилин, після чого обсмажити на змащеній сковорідці з обох сторін за кілька хвилин до утворення рум'яної скоринки. Потім гострим ножем порізати філе уздовж на тонкі смужки. Салат "Айсберг" порізати (а краще порвати руками) на великі шматочки, маслини нарізати на четвертинки, а помідори порізати дрібними кубиками. На тарілку викласти листя салату, маслини і помідори, а зверху покласти тонкі пластинки вже охололого курячого філе. Посипати все це натертим сиром пармезан і сухариками, а потім прикрасити страву цілими маслинами і базиліком.