Головна » Статті » Рецепти

Салат «8 березня»
Салат «8 березня»:

Куряче філе — 200 г;
Морква (сира) — 1 шт;
Чорнослив — 4-5 шт;
Лук червоний — 0,5 шт;
Сир плавлений (за бажанням — копчений) — 100 г;
Часник — 1 зуб.;
Огірок маринований — 2 шт;
Буряк варена — 1-2 шт;
Яйця варені — 2 шт;
Яблуко (кисле) — 1-2 шт;
Сіль, перець чорний (для м'яса) ;
Майонез (легкий — 30%) — 200 г;
Горіхи волоські — 3-4 шт;
Масло рослинне (для обжарювання м'яса) ;
Зелень (кріп, петрушка) ;

Моркву натерти на крупній тертці, чорнослив розпарити, порізати. Все змішати і викласти першим шаром в салатник. Змастити майонезом. Куряче філе порізати тонкими довгими пластинами і обсмажити на сковороді, посоливши і поперчив. Остудити. .На моркву викласти остиглі шматочки м'яса, на них тонко порізаний червоний лук. На цибулю викласти нарізані соломкою огірки і змастити майонезом. Плавлений сир натерти на тертці, вичавити часник і перемішати з майонезом. Цю масу викласти на огірки. Буряк також натерти на крупній тертці, змішати з товченими горіхами і майонезом. Викласти наступним шаром. Тепер шар: натерті білки + натерте яблуко. Змастити майонезом. Жовтки натерти на дрібній тертці, посипати верх салату. Зелень нарубати і обсипати нею боки салату. Прикрасити червоним болгарським перцем, трояндочками з буряка і перцем, зеленню. Дати настоятися в холодильнику 3-4 години.

Просмотров: 637
Категория: Рецепти |
| Теги: майонезом

Рекомендовані рецепти:

Брокколі з беконом і макарони-черепашками
Салат з авокадо і свіжих печериць
Фризийский цукровий хліб
Ватрушка "Ласун"
Парові булочки
Полуниця у вершках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: