Головна » Статті » Рецепти

Пісні млинці з картопляною начинкою
Звичайно ж, млинці можуть бути будь-якими, так і начинка теж - тушкована капуста, повидло, сир. Мені дуже сподобалася сама ідея приготування таких млинців - незвично, смачно і менше возитися, ніж з фаршированими млинцями.
Для тесту: 3 склянки води (або картопляний відвар + вода), чайна ложка солі, борошно, пів чайної ложки соди (гасимо оцтом), 2 ст. ложки рослинної олії.

Для начинки: картопля, цибуля, морква (за бажанням), рослинна олія, сіль, спеції-приправи.

Спочатку готуємо начинку. Картоплю відварюємо, воду зливаємо (якщо робите тісто на картопляному відварі - відберіть скільки потрібно), розминаємо в пюре. Цибулю і моркву смажимо в олії. Не любите морквину - не додайте, це за бажанням. В начинку можна покласти свіжу зелень. Змішуємо картопляне пюре з обсмаженими овочами, солимо і перчимо до смаку, додаємо улюблені спеції (я куркуму додаю - дуже підходить). Щоб начинка була не дуже крутий, підлийте трохи картопляного відвару.

Для тіста змішуємо воду з сіллю, маслом і борошном, додаємо гашену соду. За консистенцією тісто вийде як на звичайні млинці (приблизно як рідка сметана). На змащеній олією сковорідці печемо тонкі млинці як зазвичай.
Далі найцікавіше. Розрізаємо кожен млинчик навпіл, змащуємо картопляною начинкою (зручно ножем це робити) і звертаємо куточком. Ну дуже смачно виходить!
Просмотров: 747
Категория: Рецепти |
| Теги: воду, млинці

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з сирним салатом
Яєчня по-італійськи
Домашній кекс
"Торф'яної пиріг"
Тістечка до чаю
Горіхово-шоколадне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: