Дуже смачне блюдо з цікавим поєднанням смаку картопляного пюре з ароматними маринованими грибочками. Продукти, необхідні для приготування даного страви: шість штук великого болгарського перцю, п'ять-шість картоплин середніх розмірів, 250 г маринованих шампіньйонів, 150 г твердого сиру, один зубчик часнику, одне куряче яйце, сіль, чорний мелений перець, зелень. Почистити картоплю помити і зварити з нього пюре. Мариновані печериці порізати дрібними кубиками, зелень подрібнити, сир натерти на дрібній тертці. Болгарський перець помити, обсушити, зрізати верхівки і почистити серединку від насіння, а потім обшпарити окропом. В злегка остигле картопляне пюре додати куряче яйце, порізані гриби, зелень і натертий сир, всю масу добре перемішати. Цією начинкою наповнити підготовлені болгарські перці, укласти їх на злегка змащене олією деко і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин. Готову страву при подачі прикрасити зеленню.