Для тіста вам знадобиться: 100 г сметани, 100 грамів масла і 100 грамів маргарину, 4 жовтки і півлітрова банка борошна. Масло і маргарин слід порізати на невеликі шматочки, дати постояти при кімнатній температурі, додати сметану, жовтки і борошно. Замісити тісто і розділити на сорок кульок, потім поставити в холодильник на годину. Можна приготувати тісто ввечері, покласти в холодильник, а вранці вже піч печиво. Для начинки потрібно: 4 білки, збити в міцну піну з 21 чайною ложкою цукру, потім додайте половину склянки дрібно нарізаних ядер волоського горіха, акуратно перемішати. Деко змастити маслом. Потім треба взяти кульку тіста, тонко розкачати його, щоб вийшов кружечок. В серединку покласти трошки начинки і скласти трикутником. Укласти вухані на деко, щоб між ними сбыло відстань, так як печиво в процесі випічки стане збільшуватися в розмірі. Пекти в гарячій духовці, при температурі приблизно 220°С. Готові вироби знімати з дека акуратно, вони крихкі.
|