Головна » Статті » Рецепти

Печиво "Милі"
Для тіста вам знадобиться: 100 г сметани, 100 грамів масла і 100 грамів маргарину, 4 жовтки і півлітрова банка борошна.
Масло і маргарин слід порізати на невеликі шматочки, дати постояти при кімнатній температурі, додати сметану, жовтки і борошно. Замісити тісто і розділити на сорок кульок, потім поставити в холодильник на годину. Можна приготувати тісто ввечері, покласти в холодильник, а вранці вже піч печиво.
Для начинки потрібно: 4 білки, збити в міцну піну з 21 чайною ложкою цукру, потім додайте половину склянки дрібно нарізаних ядер волоського горіха, акуратно перемішати. Деко змастити маслом. Потім треба взяти кульку тіста, тонко розкачати його, щоб вийшов кружечок. В серединку покласти трошки начинки і скласти трикутником.
Укласти вухані на деко, щоб між ними сбыло відстань, так як печиво в процесі випічки стане збільшуватися в розмірі. Пекти в гарячій духовці, при температурі приблизно 220°С. Готові вироби знімати з дека акуратно, вони крихкі.
Просмотров: 624
Категория: Рецепти |
| Теги: холодильник, печиво

Рекомендовані рецепти:

Закусочний торт "Полянка"
Прісне тісто листкове
"Крем-брюле" з сиру
Салат "Дубочек"
Порційна шарлотка
Готуємо чапаті
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: