Головна » Статті » Рецепти

Оладки з крабовими паличками
У цьому досить нескладному рецепті пропонується нове застосування для такого вже надокучили на наших кухнях продукту, як крабові палички.
Продукти, які будуть вам необхідні, щоб приготувати ці оладки (розраховано на одну порцію страви): для оладок - два яєчних білка, 30 грамів крабових паличок,5 грамів сиру пармезан, 40 грамів пшеничного борошна,20 мл рослинного масла; для салату - 50 грамів листя салату, 25 г сиру пармезан, 40 грамів крабових паличок; для заправки - 10 грамів соєвого соусу, 20 грамів оливкової олії, 5 г лимонного соку, 5 грамів цукрової пудри, сіль і перець.
Охолоджені яєчні білки необхідно збити з допомогою міксера в круту піну, додати до них дуже дрібно порізані крабові палички, і натертий на крупній тертці сир пармезан, потім додати борошно і обережно перемішати, щоб не осіла піна. На розігріте на сковороді рослинне масло ложкою викласти тісто і обсмажити оладки з обох сторін.
Викласти оладки на тарілку, зверху покласти листя салату, пластинки пармезану і шматочки крабових паличок, після цього полити заправкою із змішаних оливкової олії, соєвого соусу, лимонного соку і цукрової пудри з сіллю і перцем.
Просмотров: 598
Категория: Рецепти |
| Теги: паличок, оладки

Рекомендовані рецепти:

Тайський салат
Канадський медовий торт
Ягідно-фруктовий десерт
Гречана каша з тофу
Молоді кабачки в горіховому соусі
Парові булочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: