Список продуктів: чотирнадцять грамів свіжих дріжджів або шість грамів сухих дріжджів, склянку теплої водички, одна чайн. ложечка цукру, сіль на кінчику ножа, дві склянки борошна, один стакан кукурудзяної, півтори чайн. ложечки кориці ( я зазвичай беру більше кориці, моїм домочадцям вона дуже подобається), вісім столів. ложечок меду. В половині склянки теплої води розводимо дріжджі, насипаємо цукор. Даємо постояти в теплі, до тих пір, поки дріжджі не запіняться. З'єднуємо борошно та дріжджі, додаємо ще полстаканчика теплої води, енергійними рухами замішуємо тісто. Ставимо миску з тестом в тепло, накриваємо тісто рушником і даємо йому підійти протягом 2 годин. У великій сковорідці розігріваємо кукурудзяна олія і випікаємо маленькі оладки по шість-сім штучок за один раз. Тісто беремо мокрою ложкою. Готові оладки викладаємо на велике блюдо, покрите паперовою полотенцем.Когда масло вбереться, оладки розкладаємо по тарілках. Зверху поливаємо медом і густо посипаємо корицею. Їмо дуже гарячими. Приємного апетиту!
|