Головна » Статті » Рецепти

Оладки з корицею і медом
Список продуктів: чотирнадцять грамів свіжих дріжджів або шість грамів сухих дріжджів, склянку теплої водички, одна чайн. ложечка цукру, сіль на кінчику ножа, дві склянки борошна, один стакан кукурудзяної, півтори чайн. ложечки кориці ( я зазвичай беру більше кориці, моїм домочадцям вона дуже подобається), вісім столів. ложечок меду.
В половині склянки теплої води розводимо дріжджі, насипаємо цукор. Даємо постояти в теплі, до тих пір, поки дріжджі не запіняться. З'єднуємо борошно та дріжджі, додаємо ще полстаканчика теплої води, енергійними рухами замішуємо тісто. Ставимо миску з тестом в тепло, накриваємо тісто рушником і даємо йому підійти протягом 2 годин.
У великій сковорідці розігріваємо кукурудзяна олія і випікаємо маленькі оладки по шість-сім штучок за один раз. Тісто беремо мокрою ложкою. Готові оладки викладаємо на велике блюдо, покрите паперовою полотенцем.Когда масло вбереться, оладки розкладаємо по тарілках. Зверху поливаємо медом і густо посипаємо корицею. Їмо дуже гарячими. Приємного апетиту!
Просмотров: 514
Категория: Рецепти |
| Теги: теплої, оладки

Рекомендовані рецепти:

Фруктові цукерки з медом
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Розсипчастий шоколадний брикет з сиром
Млинці з м'ясом
Угорські булочки з сиром
Грінки з беконом та помідорами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: