Головна » Статті » Рецепти

Нутелла по-домашньому (рецепт)
Я - ласунка, а ви? Пропоную шкідливі для фігури солодощі готувати вдома, принаймні це буде шкідливо не тільки для фігури, але ні як не для здоров'я.)) Магазинна нутелла суцільно з емульгаторів і рослинних жирів складається, тому домашня завжди корисніші і звичайно ж смачніше.
Так от, для приготування нутелла нам потрібна одна якісна біла шоколадка і одна якісна чорна шоколадка, можна чорний шоколад молочним замінити.
Ще потрібно масло вершкове, молоко, мигдальні горіхи. Горіхи треба подрібнити в порошок, додаємо масла і молока, перемішуємо. На водяній бані розтоплюємо шоколад і білий і чорний,змішуємо з молоком і маслом, варимо на водяній бані до тих пір, поки маса загусне пристойно. За зовнішнім виглядом нутелла домашня густа, блискуча однорідна маса.

Можна розтопити окремо шоколадки і шарами в скляну баночку наливати по черзі то білий, то темний шоколад. Виходить красиво і смачно. Так само можна додати родзинки, а кількістю доданих горіхів можна регулювати густоту нутелла.
Приємного!
Просмотров: 834
Категория: Рецепти |
| Теги: Нутелла, шоколад

Рекомендовані рецепти:

Смачні сирники
Торт з мигдальною начинкою
Чанахи: рагу по-грузинськи
Заливний пиріг з грибами
Закусочні рибні кульки
Салат "Салют"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: