Головна » Статті » Рецепти

Котлети по-київськи
Котлети по-київськи:

2 курячі грудки
40 г вершкового масла
часник, кріп, сіль
2 яйця
сухарі панірувальні
рослинне масло.

М'яке вершкове масло змішують з дрібно нарізаним кропом, часником і сіллю. З нього формують овальні брусочки і заморожують до кам'яного стану. Курячі грудки помити, зняти шкіру і обережно відокремити м'якоть від кісточки. З двох курячих грудок вийде чотири котлети по-київськи. Куряче філе обережно відбити молоточком і в нього загорнути заморожене масло.Отриману «лялечку» вмочити в попередньо збите яйце, потім обваляти в сухарях, знову в яйце і знову обваляти в сухарях. Так підготувати всі 4 котлети. Котлети смажать протягом 7-8 хвилин.

Просмотров: 386
Категория: Рецепти |
| Теги: масло, котлети

Рекомендовані рецепти:

Готуємо сирники
Яблучні сирники
Шоколадний торт-бізі
Французький картопляний пиріг
Хлібні булочки з розмарином
Бутерброди з ананасом та сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: