Котлети по-київськи: 2 курячі грудки 40 г вершкового масла часник, кріп, сіль 2 яйця сухарі панірувальні рослинне масло. М'яке вершкове масло змішують з дрібно нарізаним кропом, часником і сіллю. З нього формують овальні брусочки і заморожують до кам'яного стану. Курячі грудки помити, зняти шкіру і обережно відокремити м'якоть від кісточки. З двох курячих грудок вийде чотири котлети по-київськи. Куряче філе обережно відбити молоточком і в нього загорнути заморожене масло.Отриману «лялечку» вмочити в попередньо збите яйце, потім обваляти в сухарях, знову в яйце і знову обваляти в сухарях. Так підготувати всі 4 котлети. Котлети смажать протягом 7-8 хвилин.
|