Головна » Статті » Рецепти

Холодник буряковий
Це старий російський рецепт холодного літнього супу, основою якого є хлібний квас. Для того, щоб приготувати холодник буряковий необхідні такі інгредієнти: 700 г хлібного квасу, 700 грамів бурякового відвару, три буряки середніх розмірів, дві середні морквини, два свіжих огірка, три курячих яйця, пучок зеленої цибулі, пучок петрушки або кропу, половина склянки сметани, сіль, цукор, винний оцет.
Буряк і моркву для цієї страви слід відварити, причому буряк потрібно варити в окремій посудині і вже очищеної, так як буряковий відвар потім потрібно буде охолодити і використовувати для готування.
Коли овочі охолонуть, їх необхідно нарізати соломкою. Пучок зеленого цибулі і пучок зелені слід дрібно порубати і потім перетерти з сіллю. Додати столову ложку цукру і столову ложку винного оцту (його при бажанні можна замінити лимонним соком).
Потім всі підготовлені інгредієнти скласти в каструлю і залити буряковим відваром, розмішати і додати хлібний квас.
Подавати зі сметаною, вареними яйцями, огірками і чорним хлібом. У спекотну погоду можна додати лід.
Просмотров: 525
Категория: Рецепти |
| Теги: пучок, буряковий

Рекомендовані рецепти:

Сирний торт з персиками
Пісні рогалики
Хрустка випічка
Салат "Салют"
Запечені яйця з овочами
Чорничні кекси
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: