Головна » Статті » Рецепти

Кабачкові оладки з грибами
Кабачкові оладки часто готують з якимись добавками - сиром, зеленню, рисом, різними овочами. Якщо є трошки грибів - зробіть кабачкові оладки з такою добавкою - кабачки і гриби відмінно поєднуються!

Інгредієнти: два середніх кабачка, 200 грам відварених грибів (печериці, гливи, лісові - що є), одне яйце, столова ложка сметани або майонезу, 150 грам борошна, пучок свіжої петрушки або кропу, сіль і спеції за смаком, рослинна олія.

Кабачки натерти на тертці, злегка віджати сік. Додати до них дрібно нарізані варені гриби, петрушку і яйце. Якщо хочете, щоб смак грибов був більш вираженим, то гриби можна попередньо підсмажити з цибулею, остудити і потім додати до кабачків.
Всі інгредієнти змішати, додати борошно, спеції, в останню чергу посолити. Якщо додати сіль раніше, то кабачки дадуть сік, тісто вийде рідкуватим і доведеться додати борошно - тоді оладки вийдуть не такими ніжними. Тісто має бути не дуже рідким, добре триматися на ложці, а не стікати з неї.
У сковорідці розігріти трохи олії, викладати по столовій ложці тесту. Обсмажувати оладки потрібно на середньому вогні до рум'яного кольору.
Просмотров: 1085
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачкові, оладки

Рекомендовані рецепти:

Сирні пампушки
Рогалики до чаю
Яєчня по-італійськи
Райдужні меренги
Полуничний пиріг
Свинина по-китайськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: