Головна » Статті » Рецепти

Як зробити паштет з бринзи і волоських горіхів?
Паштет подається з житнім хлібом, свіжими овочами - помідорами, огірками, редискою, солодким перцем і зеленню. Страва болгарської кухні.
Що знадобиться для приготування

100 грам вершкового масла
300 грам бринзи
50 грам волоських горіхів
Пучок кропу
П'ять - сім часточок часнику
Сіль, мелений перець (червоний і гострий) за смаком

Приготування

Бринзу подрібнити (пропустити через м'ясорубку, натерти на дрібній тертці або подрібнити у блендері). Змішати з м'яким вершковим маслом. Нарізати дрібно зелень, часник пропустити через прес. Горіхи підсушити на сухій сковорідці, потерти руками щоб зняти шкірку і потім потовкти у ступці або подрібнити в блендері.
Змішати горіхи, часник і зелень і додати бринзу з маслом. Посолити і поперчити за смаком, все збити в однорідну масу. Поставити в холодильник на годину - півтора і подавати як холодну закуску.
Таким паштетом можна фарширувати помідори або болгарський перець, використовувати як намазки для грінок або підсушеного хліба, можна зробити невеликі кульки і подавати як самостійне блюдо на листках зеленого салату.
Просмотров: 617
Категория: Рецепти |
| Теги: зробити, подрібнити

Рекомендовані рецепти:

Листкові трубочки
Кіш Лорен з персиками і сиром Брі
Домашній хліб з курагою
Калиссоны - французькі ласощі
Свинина по-китайськи
М'ясний батон з дайконом і шинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: