Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити паштет з бринзи і волоських горіхів?
Паштет подається з житнім хлібом, свіжими овочами - помідорами, огірками, редискою, солодким перцем і зеленню. Страва болгарської кухні. Що знадобиться для приготування 100 грам вершкового масла 300 грам бринзи 50 грам волоських горіхів Пучок кропу П'ять - сім часточок часнику Сіль, мелений перець (червоний і гострий) за смаком Приготування Бринзу подрібнити (пропустити через м'ясорубку, натерти на дрібній тертці або подрібнити у блендері). Змішати з м'яким вершковим маслом. Нарізати дрібно зелень, часник пропустити через прес. Горіхи підсушити на сухій сковорідці, потерти руками щоб зняти шкірку і потім потовкти у ступці або подрібнити в блендері. Змішати горіхи, часник і зелень і додати бринзу з маслом. Посолити і поперчити за смаком, все збити в однорідну масу. Поставити в холодильник на годину - півтора і подавати як холодну закуску. Таким паштетом можна фарширувати помідори або болгарський перець, використовувати як намазки для грінок або підсушеного хліба, можна зробити невеликі кульки і подавати як самостійне блюдо на листках зеленого салату. | |
Просмотров: 617 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |