Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити мариновану зелену квасолю?
![]() Що знадобиться для приготування 500 г стручкової квасолі Чверть склянки рослинного масла Дві столові ложки оцту (5 - 9%) або лимонного соку Кілька часточок часнику (чим більше - тим смачніше й пахучіше) Пучок кропу або петрушки, кінзи - що любите Сіль за смаком Приготування Стручки зеленої квасолі вимити, відрізати носи і хвостики, нарізати невеликими шматочками. Якщо берете заморожену квасолю - її потрібно розморозити. У каструлі доведіть воду до кипіння, підсолити і покладіть квасолю. Відваріть до готовності, воду злийте, квасолі дайте повністю охолонути. В окремому посуді зробіть маринад - змішайте рослинне масло і оцет, додайте пропущений через прес часник, дрібно нарізану зелень і сіль за смаком. Якщо взяти винний оцет або лимонний сік, то знадобиться трохи більше (додайте за смаком). квасоля Залийте маринадом і поставте її в холодильник на кілька годин. Години через три вже можна пробувати, але чим довше квасоля маринується, тим смачніше вона буде. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 635 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |