Головна » Статті » Рецепти

Як зробити мариновану зелену квасолю?
Дуже вдалий рецепт, який можна приготувати в будь-який час року. підійде як свіжа квасоля, так і заморожена. Оцет краще брати винний або яблучний, якщо берете звичайний, то його фортеця не повинна перевищувати 9%. Або додавайте оцту менше.
Що знадобиться для приготування

500 г стручкової квасолі
Чверть склянки рослинного масла
Дві столові ложки оцту (5 - 9%) або лимонного соку
Кілька часточок часнику (чим більше - тим смачніше й пахучіше)
Пучок кропу або петрушки, кінзи - що любите
Сіль за смаком

Приготування

Стручки зеленої квасолі вимити, відрізати носи і хвостики, нарізати невеликими шматочками. Якщо берете заморожену квасолю - її потрібно розморозити.
У каструлі доведіть воду до кипіння, підсолити і покладіть квасолю. Відваріть до готовності, воду злийте, квасолі дайте повністю охолонути.
В окремому посуді зробіть маринад - змішайте рослинне масло і оцет, додайте пропущений через прес часник, дрібно нарізану зелень і сіль за смаком. Якщо взяти винний оцет або лимонний сік, то знадобиться трохи більше (додайте за смаком).
квасоля Залийте маринадом і поставте її в холодильник на кілька годин. Години через три вже можна пробувати, але чим довше квасоля маринується, тим смачніше вона буде. Приємного апетиту!
Просмотров: 514
Категория: Рецепти |
| Теги: оцет, квасолю

Рекомендовані рецепти:

М'яке гарбузове печиво
Пиріг лимонно-медовий
Фризийский цукровий хліб
Яблучна коврижка
Шоколадне печиво
Бісквітний торт на день народження
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: