Головна » Статті » Рецепти |
Як запекти курку з яблуками і спеціями?
Курочка, приготована за цим рецептом, вийде і соковитою, ароматною і в міру пряної. В якості спецій ми будемо використовувати майоран, базилік, а для гостроти додамо суміш з білого і чорного меленого перцю. Необхідні продукти Курка або стегенця, стегенця, філе Три яблука (любителі яблук можуть покласти більше) По чайній ложці майорану і базиліка По щіпці чорного і білого меленого перцю Сіль за смаком Рослинна олія Приготування Тушку курки потрібно розрізати навпіл і видалити грудку. Це робиться для того, щоб курка щільно лежала на подушці з яблук. Грудку можна покласти окремо або використовувати для приготування іншої страви. Змішуємо сіль і обидва види перцю, додаємо майоран і базилік. Натираємо цією сумішшю курку. Деко змащуємо олією. Яблука ріжемо часточками, укладаємо на деко, на них кладемо курку спинкою вгору. Ставимо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку, запікаємо близько години, час від часу поливаючи курку соком, що виділився. Потім зменшуємо температуру до 160 градусів і запікаємо ще хвилин тридцять. Подаємо гарячу, з пилу з жару. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 608 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |