Головна » Статті » Рецепти

Як запекти курку з яблуками і спеціями?
Курочка, приготована за цим рецептом, вийде і соковитою, ароматною і в міру пряної. В якості спецій ми будемо використовувати майоран, базилік, а для гостроти додамо суміш з білого і чорного меленого перцю.
Необхідні продукти
Курка або стегенця, стегенця, філе
Три яблука (любителі яблук можуть покласти більше)
По чайній ложці майорану і базиліка
По щіпці чорного і білого меленого перцю
Сіль за смаком
Рослинна олія
Приготування

Тушку курки потрібно розрізати навпіл і видалити грудку. Це робиться для того, щоб курка щільно лежала на подушці з яблук. Грудку можна покласти окремо або використовувати для приготування іншої страви.
Змішуємо сіль і обидва види перцю, додаємо майоран і базилік. Натираємо цією сумішшю курку. Деко змащуємо олією. Яблука ріжемо часточками, укладаємо на деко, на них кладемо курку спинкою вгору.
Ставимо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку, запікаємо близько години, час від часу поливаючи курку соком, що виділився. Потім зменшуємо температуру до 160 градусів і запікаємо ще хвилин тридцять. Подаємо гарячу, з пилу з жару. Приємного апетиту!
Просмотров: 608
Категория: Рецепти |
| Теги: курку, меленого

Рекомендовані рецепти:

Вишневий штрудель з сиром
Рулет з яблуками
Рогалики до чаю
Соус "Бер-блан"
Шарлотка з мандаринами
Кругла хала
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: