Головна » Статті » Рецепти |
Як спекти літні коржі?
![]() Необхідні продукти для тесту Склянку води Одне яйце Чайна ложка солі Три склянки борошна Для начинки П'ять помідорів середнього розміру П'ять середніх морквин Кілька зубчиків часнику 200 грам сиру Багато різної зелені - кріп, базилік, петрушка, кінза Лимонний сік Рослинне масло Сіль і перець за смаком Приготування Воду трохи підігріти, додати сіль і яйце, розмішати. Всипати борошно, вимісити гладке тісто. Щоб краще відставало від рук, можна додати крапельку масла. Покласти тісто в миску і прибрати в холодильник на півгодини. Охолоджене тісто дістати з холодильника, розділити на 8 - 10 частин. Кожну частину розкачати в тонкий корж, розміром приблизно з десертну тарілочку. Обсмажити на сковорідці в рослинному маслі. Готові коржі перекласти на серветку, щоб вбрався зайвий жир. Приготувати начинку. Натерти на тертці помідори, видавити через прес два зубчики часнику, посипати сіллю і перцем. Перемішати. Морквину натерти на крупній тертці (або на тертці для корейської моркви, змішати з подрібненим часником, сіллю і перцем, заправити лимонним соком. Дрібно нарізати зелень в окрему тарілку. Натерти сир. На охолоджений корж викласти дві столові ложки тертих помідор, розмазати по всій поверхні. Залишити хвилини на дві, щоб коржик просочилася томатом, посипати морквиною, сиром і зеленню. Можна скласти коржик навпіл або згорнути рулетом. | |
Просмотров: 694 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |