Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати запіканку з курки і овочів?
Запіканка повністю дієтична, низькокалорійна, смачна і швидко готується. Суцільні плюси і тому цей рецепт потрібно обов'язково взяти на замітку тим, хто піклується про фігуру і віддає перевагу просту, здорову їжу. Що знадобиться для приготування Половинка курячої грудки Один невеликий кабачок Один великий помідор Два яйця Баночка натурального нежирного йогурту Трохи сиру (не обов'язково) Сіль і спеції за смаком Приготування Курячу грудку відварюємо до готовності в невеликій кількості підсоленої води. Дістаємо м'ясо, розбираємо на волокна або ріжемо шматочками. Кабачка зрізаємо шкірку (якщо старий), ріжемо кружальцями. Помідор теж ріжемо кружальцями. Змішуємо йогурт з яйцями, злегка збиваємо виделкою, солимо за смаком, приправляємо спеціями. За бажанням можна в цю суміш натерти невеликий шматочок сиру. На дно форми з бортами або сковорідки викладаємо половину кружалець кабачка, присаливаем, посипаємо спеціями. Наступний шар робимо з кружечків помідора, теж присаливаем і викладаємо на них куряче м'ясо. Закриваємо залишилися кабачками, заливаємо сумішшю з йогурту і яєць і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо до готовності овочів. Гарячу запіканку можна подавати з заправкою з йогурту і дрібно нарізаної зелені. | |
Просмотров: 595 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |