Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати запіканку з курки і овочів?
Запіканка повністю дієтична, низькокалорійна, смачна і швидко готується. Суцільні плюси і тому цей рецепт потрібно обов'язково взяти на замітку тим, хто піклується про фігуру і віддає перевагу просту, здорову їжу.
Що знадобиться для приготування
Половинка курячої грудки
Один невеликий кабачок
Один великий помідор
Два яйця
Баночка натурального нежирного йогурту
Трохи сиру (не обов'язково)
Сіль і спеції за смаком
Приготування

Курячу грудку відварюємо до готовності в невеликій кількості підсоленої води. Дістаємо м'ясо, розбираємо на волокна або ріжемо шматочками.
Кабачка зрізаємо шкірку (якщо старий), ріжемо кружальцями. Помідор теж ріжемо кружальцями.
Змішуємо йогурт з яйцями, злегка збиваємо виделкою, солимо за смаком, приправляємо спеціями. За бажанням можна в цю суміш натерти невеликий шматочок сиру.
На дно форми з бортами або сковорідки викладаємо половину кружалець кабачка, присаливаем, посипаємо спеціями. Наступний шар робимо з кружечків помідора, теж присаливаем і викладаємо на них куряче м'ясо. Закриваємо залишилися кабачками, заливаємо сумішшю з йогурту і яєць і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо до готовності овочів.
Гарячу запіканку можна подавати з заправкою з йогурту і дрібно нарізаної зелені.
Просмотров: 445
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, невеликий

Рекомендовані рецепти:

Французькі булочки
Трикутники з грибами
Смородиновий пиріг
Шоколадний торт-бізі
Салат з авокадо і бекону
Чорничні кекси
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: