Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати закуску з маринованих баклажанів?
Приготувати закуску легко, але потрібно набратися терпіння і дочекатися поки вона промаринується. Чекати доведеться недовго, для маринування потрібно лише півгодини.
Що знадобиться для приготування
Чотири - п'ять невеликих баклажанів
Столова ложка рідкого меду
Дві столові ложки соєвого соусу (за смаком, він буває різний)
Столова ложка бальзамічного оцту
Чайна ложка тертого імбиру
Половина склянки суміші рослинного і кунжутного масла
Пучок кінзи або петрушки
Приготування

Баклажани нарізати невеликими шматочками.
Змішати мед, соєвий соус, оцет, тертий імбир.
У сковорідці розігріти суміш з двох видів масла (або тільки рослинна олія), викласти баклажани і обсмажити до появи легкої рум'яної скоринки. Сильно смажити баклажани не потрібно. Обсмажені баклажани скласти в глибокий салатник, залити підготовленим маринадом, перемішати так, щоб маринад потрапляв на кожен шматочок. Накрити салатник кришкою і залишити баклажани на півгодини. Потім додати дрібно нарізану кінзу або петрушку, ще раз перемішати. За бажанням можна посипати баклажани кунжутним насінням.
Просмотров: 599
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, салатник

Рекомендовані рецепти:

Салат "Букет нареченої"
Баклажани по-італійськи
Пиріжки з капустою пісні
Салат "Салют"
Пончики з тертим шоколадом
Кавове печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: