Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати закуску з маринованих баклажанів?
Приготувати закуску легко, але потрібно набратися терпіння і дочекатися поки вона промаринується. Чекати доведеться недовго, для маринування потрібно лише півгодини. Що знадобиться для приготування Чотири - п'ять невеликих баклажанів Столова ложка рідкого меду Дві столові ложки соєвого соусу (за смаком, він буває різний) Столова ложка бальзамічного оцту Чайна ложка тертого імбиру Половина склянки суміші рослинного і кунжутного масла Пучок кінзи або петрушки Приготування Баклажани нарізати невеликими шматочками. Змішати мед, соєвий соус, оцет, тертий імбир. У сковорідці розігріти суміш з двох видів масла (або тільки рослинна олія), викласти баклажани і обсмажити до появи легкої рум'яної скоринки. Сильно смажити баклажани не потрібно. Обсмажені баклажани скласти в глибокий салатник, залити підготовленим маринадом, перемішати так, щоб маринад потрапляв на кожен шматочок. Накрити салатник кришкою і залишити баклажани на півгодини. Потім додати дрібно нарізану кінзу або петрушку, ще раз перемішати. За бажанням можна посипати баклажани кунжутним насінням. | |
Просмотров: 599 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |