Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати тушковану в майонезі рибу?
Для цієї страви підійде сама дешева рибка або рибне філе, а готувати його можна і в духовці, на плиті, в каструльці. Смачно вийде в будь-якому випадку, зіпсувати рибу практично неможливо. Що знадобиться для приготування Кілограм будь-якої морської риби Дві помідори Чотири головки цибулі Трохи борошна для панірування риби Сіль і перець за смаком Рослинна олія для обсмажування Майонез Сир (не обов'язково) Свіжа зелень кропу Приготування Рибу розбираємо на філе і ріжемо невеликими шматочками (порційно). Посипаємо сіллю, перцем, можна скропити лимонним соком якщо любите. Даємо трохи постояти, потім обвалюємо в борошні й обсмажуємо в олії майже до готовності. Складаємо рибу в казанчик або в каструльку з товстим дном в один шар. Зверху кладемо нарізані часточками помідори й нарізаний півкільцями цибулю. Посипаємо сіллю і перцем. Знову викладаємо шар риби, цибулю і помідори. Зверху поливаємо майонезом, додаємо трохи води і ставимо на невеликий вогонь тушкуватися. Через сорок хвилин риба буде готова. Якщо запікаєте в духовці, незадовго до готовності рибу потрібно посипати тертим сиром. | |
Просмотров: 595 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |