Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати тушковану в майонезі рибу?
Для цієї страви підійде сама дешева рибка або рибне філе, а готувати його можна і в духовці, на плиті, в каструльці. Смачно вийде в будь-якому випадку, зіпсувати рибу практично неможливо.
Що знадобиться для приготування

Кілограм будь-якої морської риби
Дві помідори
Чотири головки цибулі
Трохи борошна для панірування риби
Сіль і перець за смаком
Рослинна олія для обсмажування
Майонез
Сир (не обов'язково)
Свіжа зелень кропу

Приготування

Рибу розбираємо на філе і ріжемо невеликими шматочками (порційно). Посипаємо сіллю, перцем, можна скропити лимонним соком якщо любите. Даємо трохи постояти, потім обвалюємо в борошні й обсмажуємо в олії майже до готовності.
Складаємо рибу в казанчик або в каструльку з товстим дном в один шар. Зверху кладемо нарізані часточками помідори й нарізаний півкільцями цибулю. Посипаємо сіллю і перцем. Знову викладаємо шар риби, цибулю і помідори. Зверху поливаємо майонезом, додаємо трохи води і ставимо на невеликий вогонь тушкуватися. Через сорок хвилин риба буде готова. Якщо запікаєте в духовці, незадовго до готовності рибу потрібно посипати тертим сиром.
Просмотров: 456
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, філе

Рекомендовані рецепти:

Пиріг "Ягідне хмарина"
Десерт-морозиво
Закритий лимонний пиріг
Пісний шоколадний манник
Дачний овочевий салат
Тонкі пиріжки з картоплею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: