Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати теплий салат з брокколі і перцю?
Додаю ще один рецепт для тих, хто тримає піст. Втім, салат сподобається не тільки тим, хто постує, але і тим, хто віддає перевагу здоровій їжі чи дотримується дієт. Добре підійде також і для повсякденних обідів - вечерь.
Що знадобиться для приготування

Один великий м'ясистий перець
300 грам брокколі (замороженої або свіжої)
Дві столові ложки оливкової олії
Столова ложка свіжовичавленого лимонного соку
Половина чайної ложки солі
Трохи обсмаженого мигдалю або інших горішків

Приготування

Перець розрізаємо навпіл, видаляємо плодоніжки і насіння. М'якоть нарізаємо смужками товщиною близько сантиметра. Викладаємо в сковорідку з розігрітим оливковою олією, тримаємо на невеликому вогні, поки перець не стане злегка м'яким, але він повинен залишитися хрустким і не втратити форму. Перекладаємо його на тарілку.
Якщо броколі у вас свіжа, то її потрібно розібрати на суцвіття, покласти в той же масло і влити три столових ложки води. Тушкувати на середньому вогні три хвилини, потім збільшити вогонь і обсмажувати п'ять хвилин. Вона повинна стати м'якою.
Заморожену брокколі потрібно розморозити, посолити і обсмажити в тій же сковорідці, де смажили перець.
Викладаємо перець і броколі в салатник, поливаємо лимонним соком і посипаємо подрібненими горішками.
Просмотров: 417
Категория: Рецепти |
| Теги: Хто, перець

Рекомендовані рецепти:

Кекс столичний
Картопля з овочами, запечений у вершках
Закуска з печериць по-іспанськи
Бутербродний торт "Полосатик"
Свинина по-китайськи
Креветочний салат по-креольски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: