Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати теплий овочевий салат з грибами?
![]() Що знадобиться для приготування Одна цибулина Один червоний болгарський перець 10 штук печериць Невеликий кабачок 10 помідорок черрі або три звичайних помідори Кілька листя зеленого салату Рослинна олія Сіль і перець Для заправки Чайна ложка лимонного соку Часточка часнику Сіль і перець за смаком Свіжа зелень кропу і петрушки Приготування Розігріваємо в пательні трохи рослинного олії і обсмажуємо всі інгредієнти для салату по черзі. Обсмажили цибуля - шумівкою перекладіть в салатник і обсмажуйте перець, потім гриби і в останню чергу кабачок. Помідори обсмажувати не потрібно. Гриби під час смаження потрібно трохи посолити і поперчити. Помідори ріжемо часточками, якщо додаєте черрі - розріжте їх навпіл, дрібнити не потрібно. Салатні листя порвіть руками. Змішайте всі обсмажені овочі з помідорами і салатом, полийте заправкою, посипте зеленню і відразу ж подавайте. Для заправки пропустіть через прес часник, змішайте з сіллю, перцем, лимонним соком, можна додати трохи водички. | |
Просмотров: 508 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |