Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати теплий овочевий салат з грибами?
Швидкий і простий салат, який чудово підходить до основного м'ясної страви. Увечері таким салатом можна замінити вечерю - він ситний і не дуже калорійний. Що знадобиться для приготування Одна цибулина Один червоний болгарський перець 10 штук печериць Невеликий кабачок 10 помідорок черрі або три звичайних помідори Кілька листя зеленого салату Рослинна олія Сіль і перець Для заправки Чайна ложка лимонного соку Часточка часнику Сіль і перець за смаком Свіжа зелень кропу і петрушки Приготування Розігріваємо в пательні трохи рослинного олії і обсмажуємо всі інгредієнти для салату по черзі. Обсмажили цибуля - шумівкою перекладіть в салатник і обсмажуйте перець, потім гриби і в останню чергу кабачок. Помідори обсмажувати не потрібно. Гриби під час смаження потрібно трохи посолити і поперчити. Помідори ріжемо часточками, якщо додаєте черрі - розріжте їх навпіл, дрібнити не потрібно. Салатні листя порвіть руками. Змішайте всі обсмажені овочі з помідорами і салатом, полийте заправкою, посипте зеленню і відразу ж подавайте. Для заправки пропустіть через прес часник, змішайте з сіллю, перцем, лимонним соком, можна додати трохи водички. | |
Просмотров: 604 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |