Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати телячу печінку по-бразильськи?
Щоб телячу печінку приготувати по-бразильськи знадобляться наступні інгредієнти (розраховано на дві порції):
Теляча печінка - двісті п'ятдесят грам;
Біле вино - половина чарки;
Лимон - одна штука;
Цибулина - одна штука;
Майоран - половина чайної ложки;
Лавровий лист - половина аркуша;
Рослинне масло - три столові ложки;
Банан - один;
Сіль - половина чайної ложки;
чорний Перець - на кінчику ножа.

Приготування:

1. Приготуйте маринад: для цього змішайте вино, сік, вичавлений з половини лимона, цибулю, натерту кашку, майоран, лавровий лист, перець і сіль.

2. Печінку промийте, видаліть плівочки, обсушіть і наріжте тонкими скибочками. Покладіть в маринад і маринуйте протягом години.

3. Промариновані скибочки печінки обсмажте в гарячому рослинному маслі, додайте маринад і дожаривайте на малому вогні ще протягом трьох - чотирьох хвилин.

4. Незадовго до закінчення смаження додати розім'яту банан, збризніть лимонним соком, акуратно перемішайте і відразу подайте на стіл з білим хлібом або відварним рисом.

Просмотров: 596
Категория: Рецепти |
| Теги: половина, маринад

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з сирним салатом
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Молоді кабачки в горіховому соусі
Бутербродний торт "Полосатик"
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Домашні пряники "М'ятні"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: