Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати тефтельки з сочевиці?
Вегетаріанське блюдо. Цей рецепт гарний тим, що сочевиці, на відміну від інших бобових, не потрібна довга варіння. Зберігаються всі вітаміни корисного продукту.
Що знадобиться для приготування

Три великих цибулини
100 грам сухої сочевиці
100 - 150 грам панірувальних сухарів
Дві часточки часнику
Дві чайних ложки готової гірчиці
Половина чайної ложки меленого перцю
Дві чайних ложки меленої паприки
Три чайних ложки сухого майорану
Сіль за смаком
Рослинне масло для смаження

Приготування

Сочевицю з вечора заливаємо гарячою водою - приблизно 350 мл і залишаємо на ніч.
Одну цибулину дрібно рубаємо. Дві цибулини ріжемо крупно. Сочевицю відварюємо до готовності, даємо охолонути.
В блендер завантажуємо сочевицю і крупно нарізану цибулю, все пюрируем до однорідного стану. Повинна вийти як би густа кашка. У неї додаємо сухарі, всі спеції, дрібно нарізану цибулю, гірчицю. Масу добре вимішуємо, вона повинна вийти клейкої, такий щоб можна було ліпити тюфтельки.
Змочуємо Руки під холодною водою, робимо з стального фаршу невеликі тюфтельки і обсмажуємо їх на рослинному маслі по п'ять хвилин з кожного боку.
За бажанням можна приготувати улюблений томатний соус і в ньому гасити тюфтельки хвилин десять. Смак соусу повинен бути насиченим, бажано додати в нього часник, базилік, трохи цукру і сіль.
Просмотров: 1523
Категория: Рецепти |
| Теги: чайних, тюфтельки

Рекомендовані рецепти:

Цибульні булочки
Трюфелі з апельсинових скоринок
Закритий лимонний пиріг
Торт "Медовик"
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Смажене морозиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: