Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати тефтельки з сочевиці?
Вегетаріанське блюдо. Цей рецепт гарний тим, що сочевиці, на відміну від інших бобових, не потрібна довга варіння. Зберігаються всі вітаміни корисного продукту. Що знадобиться для приготування Три великих цибулини 100 грам сухої сочевиці 100 - 150 грам панірувальних сухарів Дві часточки часнику Дві чайних ложки готової гірчиці Половина чайної ложки меленого перцю Дві чайних ложки меленої паприки Три чайних ложки сухого майорану Сіль за смаком Рослинне масло для смаження Приготування Сочевицю з вечора заливаємо гарячою водою - приблизно 350 мл і залишаємо на ніч. Одну цибулину дрібно рубаємо. Дві цибулини ріжемо крупно. Сочевицю відварюємо до готовності, даємо охолонути. В блендер завантажуємо сочевицю і крупно нарізану цибулю, все пюрируем до однорідного стану. Повинна вийти як би густа кашка. У неї додаємо сухарі, всі спеції, дрібно нарізану цибулю, гірчицю. Масу добре вимішуємо, вона повинна вийти клейкої, такий щоб можна було ліпити тюфтельки. Змочуємо Руки під холодною водою, робимо з стального фаршу невеликі тюфтельки і обсмажуємо їх на рослинному маслі по п'ять хвилин з кожного боку. За бажанням можна приготувати улюблений томатний соус і в ньому гасити тюфтельки хвилин десять. Смак соусу повинен бути насиченим, бажано додати в нього часник, базилік, трохи цукру і сіль. | |
Просмотров: 1556 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |