Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати тефтелі по-грецьки?
![]() Необхідні продукти 400 грам яловичого фаршу 100 грам сиру Одна велика цибулина Одне яйце Дві - три зубчики часнику Кілька скибочок білого батона Одна - дві столові ложки молока Чайна ложка готової гірчиці Свіжа зелень Сіль, перець, спеції Рослинне масло для смаження Борошно для панірування Для соусу дві цибулини, морквини, болгарських перцю і помідори По столовій ложці цукру і крохмалю Три столові ложки кетчупу Дві столові ложки томату Дві часточки часнику Сіль і перець за смаком Зелень 300 мл води або бульйону Приготування Хліб замочити в молоці, цибулю і часник дрібно порубати. Додати до фаршу, вбити яйце, покласти сир і гірчицю. Влити кілька ложок молока або вершків (можна покласти сметану), посолити і поперчити, посипати спеціями. Добре вимісити фарш. Зробити невеликі тюфтельки, обваляти в борошні і обсмажити в маслі з двох сторін. Для соусу дрібно нарізати цибулю, обсмажити в олії, додати натерту на дрібній тертці моркву, обсмажити разом з цибулею. Покласти нарізану дрібними кубиками перець, тушкувати до м'якості перцю. Додати дуже дрібно нарізані помідори, перемішати, злегка прожарити і покласти кетчуп, соус, всі спеції і приправи. Посолити, тушкувати дві - три хвилини. Крохмаль розвести в невеликій кількості холодної води, виливаємо в соус. Розмішуємо і заливаємо киплячим бульйоном або водою. Кладемо цукор, часник, зелень, тушкуємо під кришкою десять хвилин. Потім викладаємо тефтелі і тушкуємо все разом ще 15 хвилин. Подаємо з будь-яким гарніром. | |
Просмотров: 643 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |