Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати суп з сочевицею і кукурудзою?
Про традиційний суп із сочевиці чули багато. Але от про те, що таке відоме блюдо можна зробити набагато пікантніше, знають не всі. Вся родзинка - в незвичайних компонентах супу. Як же приготувати такий пікантний суп?
Для приготування цього незвичайного, але неймовірно апетитного, смачного і ситного страви, потрібно:
- 200 г сочевиці;
- 150 гр консервованої кукурудзи;
- 1 літр мясного бульйону;
- 2 солодких червоних перцю;
- середня цибулина;
- 3 помідори;
- 2 зубчики часнику;
- 2-3 ст. ложки олії.

Промиту сочевицю відправляють в глибоку каструлю, заливають невеликою кількістю води, і варять на невеликому вогні протягом сорока хвилин. Тим часом обсмажують на олії дрібно нарізані овочі: цибулю, перець і помідори.
Овочі і кукурудзу відправляють в каструлю, де вариться сочевиця, заливають все бульйоном. За смаком додають спеції і варять суп на помірному вогні ще близько 15 хвилин. Коли пікантний суп буде повністю готовий, до нього додають подрібнені в часникодавці зубчики часнику. Відмінним доповненням до страви стане листовий салат і висівковий хліб.
Просмотров: 406
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, часнику

Рекомендовані рецепти:

Цибульні булочки
Ескалопи з свинини
"Сніжне" печиво
Торт "Посмішка негра"
Закусочні рибні кульки
Пончики з тертим шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: