Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати суп з сочевицею і кукурудзою?
Про традиційний суп із сочевиці чули багато. Але от про те, що таке відоме блюдо можна зробити набагато пікантніше, знають не всі. Вся родзинка - в незвичайних компонентах супу. Як же приготувати такий пікантний суп? Для приготування цього незвичайного, але неймовірно апетитного, смачного і ситного страви, потрібно: - 200 г сочевиці; - 150 гр консервованої кукурудзи; - 1 літр мясного бульйону; - 2 солодких червоних перцю; - середня цибулина; - 3 помідори; - 2 зубчики часнику; - 2-3 ст. ложки олії. Промиту сочевицю відправляють в глибоку каструлю, заливають невеликою кількістю води, і варять на невеликому вогні протягом сорока хвилин. Тим часом обсмажують на олії дрібно нарізані овочі: цибулю, перець і помідори. Овочі і кукурудзу відправляють в каструлю, де вариться сочевиця, заливають все бульйоном. За смаком додають спеції і варять суп на помірному вогні ще близько 15 хвилин. Коли пікантний суп буде повністю готовий, до нього додають подрібнені в часникодавці зубчики часнику. Відмінним доповненням до страви стане листовий салат і висівковий хліб. | |
Просмотров: 558 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |