Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати суп з фрикадельками і галушками?
Ситний суп, який можна приготувати на м'ясному або овочевому бульйоні або на воді. Якщо готуєте суп влітку, то ще можна додати в суп кабачки, болгарський перчик, а для зими пропонується стандартний овочевий набір з картоплі, моркви та цибулі. Що знадобиться для приготування 200 грам м'ясного фаршу Одна невелика цибулина Дві морквини Три - чотири картоплини Два літри рідини (вода, овочевий або м'ясний бульйон) Сіль, спеції за смаком Свіжа або заморожена зелень Лавровий листочок (якщо любите) Для галушок - одне яйце, сіль, борошно, вода Приготування Збиваємо яйце, вливаємо півсклянки води, кладемо щіпку солі, борошно і розмішуємо, щоб не було грудочок. По густоті тісто має бути як дуже густа домашня сметана. Якщо хочете, додайте в тісто спеції і приправи. У киплячий бульйон закладаємо нарізану кубиками картоплю. На сковороді пасеруємо на олії цибулю і моркву, додаємо до картоплі. Коли овочі будуть готові, робимо з фаршу маленькі кульки, кладемо їх в киплячий суп. Варяться вони швидко - хвилин через п'ять будуть готові. Чайну ложечку занурюємо в склянку з холодною водою, набираємо трохи тіста і відразу ж опускаємо в суп. Знову занурюємо у воду і знову набираємо тісто. Коли всі галушки будуть додані в суп, даємо йому трохи покипіти. Додаємо сіль, спеції, зелень і знімаємо з вогню. | |
Просмотров: 569 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |