Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати суп з фрикадельками і галушками?
Ситний суп, який можна приготувати на м'ясному або овочевому бульйоні або на воді. Якщо готуєте суп влітку, то ще можна додати в суп кабачки, болгарський перчик, а для зими пропонується стандартний овочевий набір з картоплі, моркви та цибулі.
Що знадобиться для приготування

200 грам м'ясного фаршу
Одна невелика цибулина
Дві морквини
Три - чотири картоплини
Два літри рідини (вода, овочевий або м'ясний бульйон)
Сіль, спеції за смаком
Свіжа або заморожена зелень
Лавровий листочок (якщо любите)
Для галушок - одне яйце, сіль, борошно, вода

Приготування

Збиваємо яйце, вливаємо півсклянки води, кладемо щіпку солі, борошно і розмішуємо, щоб не було грудочок. По густоті тісто має бути як дуже густа домашня сметана. Якщо хочете, додайте в тісто спеції і приправи.
У киплячий бульйон закладаємо нарізану кубиками картоплю. На сковороді пасеруємо на олії цибулю і моркву, додаємо до картоплі. Коли овочі будуть готові, робимо з фаршу маленькі кульки, кладемо їх в киплячий суп. Варяться вони швидко - хвилин через п'ять будуть готові.
Чайну ложечку занурюємо в склянку з холодною водою, набираємо трохи тіста і відразу ж опускаємо в суп. Знову занурюємо у воду і знову набираємо тісто. Коли всі галушки будуть додані в суп, даємо йому трохи покипіти. Додаємо сіль, спеції, зелень і знімаємо з вогню.
Просмотров: 526
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, будуть

Рекомендовані рецепти:

Гречка з консервованим тунцем
Відкритий пиріг з персиками
Коктейльне печиво
Салат "Дубочек"
Солодкі профітролі
Баклажани по-корейськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: