Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати суп-пюре з гарбуза з фрикадельками?
Ніжний, корисний і ситний суп з м'ясними фрикадельками. Можна готувати для всієї родини - оскільки в супі є м'ясо, чоловіки від нього теж не відмовляться.
Необхідні продукти

400 грам гарбуза
Біла частина цибулі-порею (або одна ріпчаста цибулина)
Один болгарський перець (бажано жовтого кольору)
200 грам фаршу
Одна цибулина для фаршу
50 мл вершків
250 мл м'ясного бульйону або води
Кілька гілочок петрушки
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинне масло

Приготування

Цибулину для фрикадельок дрібно ріжемо і обсмажуємо в невеликій кількості олії. Змішуємо з фаршем, додаємо зелень, сіль, перець. Формуємо невеликі фрикадельки, відварюємо в 250 мл води або м'ясного бульйону. Дістаємо. На тому ж бульйоні або воді ми будемо варити суп.
Ріжемо цибулю півкільцями, гарбуз і перець кубиками. Обсмажуємо в олії цибулю, додаємо перець і тушкуємо на середньому вогні дві хвилини. Кладемо гарбуз, тушкуємо ще десять хвилин. овочі перекладаємо в каструлю з киплячим бульйоном і варимо поки гарбуз не стане м'якою. Переливаємо вміст каструлі в блендер, пюрируем, додаємо за смаком сіль і перець. Доводимо до кипіння і вливаємо вершки і знімаємо з вогню. Розливаємо по тарілках, подаємо з фрикадельками і зеленню.
Просмотров: 636
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, гарбуз

Рекомендовані рецепти:

Зефір на десерт
Буженина в тесті
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Готуємо сирники
Сирні пампушки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: