Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати сочевичний суп з грінками?
![]() Що знадобиться для приготування Півтори склянки червоної сочевиці Одна цибулина Одна картоплина Одна морквина Літр м'ясного бульйону Столова ложка томатної пасти Червоний мелений перець (паприка солодка) Базилік Чорний мелений перець і сіль за смаком Вершкове масло Білий хліб для грінок Тертий сир Приготування Сочевицю промити і замочити в теплій воді на годину - півтора. Картоплю, моркву та цибулю нарізати кубиками, скласти в каструлю, в якій буде варитися суп. Туди ж викласти сочевицю. Літр бульйону розвести літром води, довести до кипіння і залити овочі з сочевицею. Знову довести до кипіння, і під кришкою на слабкому вогні варити суп одну годину. Додати у готовий суп томатну пасту, дати покипіти ще пару хвилин і зняти з вогню. Трохи остудити, збити міксером або блендером, посолити за смаком. У сковорідці розігріти вершкове масло, всипати дрібно нарізаний базилік, мелену солодку паприку, швидко обсмажити і вилити в суп. У тій же сковороді нагріти рослинне масло, обсмажити скибочки білого хліба. Подавати суп з грінками, посипавши тертим сиром і базиліком. | |
Просмотров: 607 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |