Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати сирний пиріг з яблуками і маком?
Пиріг з серії «гості на порозі». Тісто і начинка готуються дуже швидко, для випічки пирога потрібно не більше двадцяти хвилин. Що знадобиться для приготування тіста 125 грам борошна + трохи для розкачування тіста 125 грам сиру 60 грам цукру Чотири столові ложки молока Чотири столових ложки рослинного масла Пакетик ванільного цукру Щіпка солі Чайна ложка розпушувача Для начинки Три великих яблука Три столові ложки маку Дві столові ложки рідкого меду Приготування Залийте мак окропом на десять хвилин, потім відкиньте на сито. в мисці Розітріть сир з цукром, додати масло і молоко, ванільний цукор, сіль. Розмішайте і введіть в тісто просіяне борошно і розпушувач. Замісіть тісто. Все потрібно робити швидко, весь процес замішування і розкачування тіста не повинен займати більше п'яти хвилин. Розкачайте тісто і вирізуйте коло за розміром форми з урахуванням висоти бортів і невеликим запасом. Перекладіть у форму (її змастити маслом). Яблука нарізайте не дуже великими кубиками, змішайте з маком і медом. Викладайте на корж, краї тіста з бортиків загорніть на начинку. Із залишків тіста вирізуйте формочкою фігурки і укладайте на начинку так, щоб одна фігурка злегка знаходила на іншу. Поставте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте двадцять хвилин. | |
Просмотров: 726 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |