Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати сирний пиріг з яблуками і маком?
Пиріг з серії «гості на порозі». Тісто і начинка готуються дуже швидко, для випічки пирога потрібно не більше двадцяти хвилин.
Що знадобиться для приготування тіста
125 грам борошна + трохи для розкачування тіста
125 грам сиру
60 грам цукру
Чотири столові ложки молока
Чотири столових ложки рослинного масла
Пакетик ванільного цукру
Щіпка солі
Чайна ложка розпушувача

Для начинки

Три великих яблука
Три столові ложки маку
Дві столові ложки рідкого меду
Приготування

Залийте мак окропом на десять хвилин, потім відкиньте на сито.
в мисці Розітріть сир з цукром, додати масло і молоко, ванільний цукор, сіль. Розмішайте і введіть в тісто просіяне борошно і розпушувач. Замісіть тісто. Все потрібно робити швидко, весь процес замішування і розкачування тіста не повинен займати більше п'яти хвилин. Розкачайте тісто і вирізуйте коло за розміром форми з урахуванням висоти бортів і невеликим запасом. Перекладіть у форму (її змастити маслом).
Яблука нарізайте не дуже великими кубиками, змішайте з маком і медом. Викладайте на корж, краї тіста з бортиків загорніть на начинку. Із залишків тіста вирізуйте формочкою фігурки і укладайте на начинку так, щоб одна фігурка злегка знаходила на іншу.
Поставте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте двадцять хвилин.
Просмотров: 555
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Сирні булочки бісквітні
Пате з індички з черносмородиновим желе
Смажений рис з ананасом
Святковий торт "Смородинка"
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: