Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати шашлички з сьомги?
Шашликом в наш час нікого не здивуєш, але спробувати все ж можна. Міні - шашлички на дерев'яних шпажках подаються як гаряча закуска і готуються вдома, на грилі. Звичайно, сьомга - поза конкуренцією, але через відсутність дорогої риби можна вибрати будь-яке філе. Необхідні продукти Філе морської риби - кілограм Дві чайних ложки кунжуту Дві столові ложки коньяку (не обов'язково) Три столових ложки рослинного масла Чотири - п'ять столових ложок соєвого соусу Дві столові ложки бальзамічного оцту Дрібні цибулинки Дрібні помідори Лимонний сік Приготування Шпажки замочити у воді. Рибне філе покласти в морозилку, щоб воно злегка схопилося, так його буде легше різати. Цибулю і помідори нарізати тонкими кільцями. Філе нарізати квадратиками 4х4 см, облити рибу коньяком, змішати з маслом, кунжутом, оцтом і соєвим соусом, залишити маринуватися на півгодини. Нанизати шматочки риби на шпажки, чергуючи з помідорками і цибулею. Смажити по 7 - 8 хвилин з кожного боку. Риба готується швидко, якщо її перетримати, вона стане сухуватою. Гарячі шашлички полити лимонним соком і подавати до столу. Можна готувати цю страву на сковорідці з додаванням невеликої кількості рослинного масла. І зовсім простий варіант, не такий ефектний, але дуже смачний - просто запекти все в духовці при високій температурі, щоб рибка не встигла підсушитися. | |
Просмотров: 1068 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |