Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з консервованого тунця з овочами?
Можна рекомендувати цей салат як дієтичне блюдо. Звичайно, відварна або запечена тунець буде корисніше, але через брак можна приготувати салат і з консервованою рибою.
Необхідні продукти
Баночка консервованого тунця у власному соку
Невеликий пучок салатних листя або качанчик листового салату
Два - три помідори
Два огірка
Одна цибулина
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Оливкова олія
Лимонний сік або оцет для заправки
Приготування

Із тунця злити воду, рибу розімніть виделкою. Листя салату промийте під проточною водою, нарвете руками на невеликі шматочки. Огірки наріжте тонкими кружечками і потім розріжте навпіл або на чотири частини. Помідори - скибочками, цибулю - тонкими півкільцями. Все змішайте в салатнику, посоліть і поперчіть за смаком.
Для заправки змішайте оливкова або рослинне масло з лимонним соком або яблучним оцтом і злегка збийте виделкою. Полийте заправкою салат і відразу ж подавайте до столу. Можна заправку і подати окремо в соуснику, тоді кожен ваш гість зможе регулювати смак і гостроту салату.
Як варіант - до салату додається відварну картоплю або оливки, каперси. Заправка може бути і з майонезу. Але тоді це буде вже не дієтичний салат.
Просмотров: 649
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, тунця

Рекомендовані рецепти:

Печінкові трюфеля в сирі
Гострий суп з фрикадельками
Манні млинці
Цукерки з вишні
Фризийский цукровий хліб
Пісний шоколадний манник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: