Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати різнобарвний салат?

Для приготування цього салату знадобляться консервовані овочі. Їх можна знайти в супермаркеті там же, де продається зелений горошок, кукурудза та інші овочеві консерви. Вибирайте краще салат - коктейль, там як раз підібрано непогане поєднання продуктів - червона і зелена квасоля, болгарський перець, горошок, морква, кукурудза, шматочки селери.
Необхідні продукти

200 грам вареної курячої грудки
200 грам свіжих печериць
Одна велика цибулина
Пучок зеленого цибулі
Баночка салату - коктейлю (можна взяти Бондюель, у них є все, що потрібно)
Майонез
Приготування

Овочі дістати з банки і викласти у дуршалг, зайва рідина повинна стекти, інакше салат вийде рідким. Гриби дрібно нарізати, покласти в розігріте рослинне масло і злегка обсмажити. Додати дрібно нарізану ріпчасту цибулю, обсмажити разом з грибами до готовності грибів. Посолити і поперчити. Остудити. Краще викласти на сито або друшляк, щоб пішло масло і гриби не були занадто жирними.

Куряче м'ясо нарізати на дрібні шматочки, змішати з остиглими грибами. Додати консервовані овочі, дрібно нарізану зелену цибулю, заправити майонезом. Викласти гіркою на тарілку, по краях розкласти кружечки огірка, прикрасити салат зеленню. Таке блюдо готується дуже швидко, виглядає красиво, а смак такий, що його не соромно запропонувати гостям.

Просмотров: 394
Категория: Рецепти |
| Теги: дрібно, салат

Рекомендовані рецепти:

Сирні пампушки
Тайський салат
Бразильський сирний хліб
Торт "Прага"
Великодні паски
Овочі, запечені з прянощами і медом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: