Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рисові оладки з соусом?

Рисові оладки, це досить оригінальне блюдо для європейців, зате вельми популярні на Сході. Більш того, це дійсно дуже смачне блюдо, яке відносять до холодних закусок, і готується воно досить швидко, максимум півгодини.
Спробуємо їх приготувати.
Для цього нам буде потрібно:
- одна цибулина;
- два кабачка цукіні;
- часник 1-2 зубчики;
- 3 курячих яйця;
- половина стандартного пучка петрушки;
- 100 грам сиру, бажано не жирного;
- 80-100 грам твердого сиру;
- 200 грам вареного рису;
- 4-5 помідорів;
- оливкова олія, сіль, перець, трохи базиліка.
Як готувати:
Часник і цибулю ріжуться кубиками, кабачки натерти на тертці, петрушку дрібно нарізати. Все це перемішується. Сир розім'яти і активно змішати з сиром, додати яйця і всипати в готовий рис з додаванням кабачків цукіні. На сковороду виливається оливкова олія, і розігрівається. По мірі нагріву сковороди, на неї викладається готова суміш порціями по одній столовій ложці. Оладки обсмажуються 3-4 хвилини, потім ставлять у тепле місце.
Для соусу:
треба нарізати Кубиками помідори і згасити на сковороді протягом 4-5 хвилин, додати в цю масу дрібно нарізаний базилік, сіль, перець за смаком і перемішати. Всі! Блюдо готове. Подавати оладки рясно полив соусом.
Швидко і дивно смачно!
Приємного апетиту.
Просмотров: 415
Категория: Рецепти |
| Теги: це, оладки

Рекомендовані рецепти:

Торт "Мурашник"
Готуємо сушіння
Персиковий торт-суфле
Закуска з курячого філе
Екзотична яловичина
Риба, запечена з оливками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: