Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рисові оладки з соусом?
Рисові оладки, це досить оригінальне блюдо для європейців, зате вельми популярні на Сході. Більш того, це дійсно дуже смачне блюдо, яке відносять до холодних закусок, і готується воно досить швидко, максимум півгодини. Спробуємо їх приготувати. Для цього нам буде потрібно: - одна цибулина; - два кабачка цукіні; - часник 1-2 зубчики; - 3 курячих яйця; - половина стандартного пучка петрушки; - 100 грам сиру, бажано не жирного; - 80-100 грам твердого сиру; - 200 грам вареного рису; - 4-5 помідорів; - оливкова олія, сіль, перець, трохи базиліка. Як готувати: Часник і цибулю ріжуться кубиками, кабачки натерти на тертці, петрушку дрібно нарізати. Все це перемішується. Сир розім'яти і активно змішати з сиром, додати яйця і всипати в готовий рис з додаванням кабачків цукіні. На сковороду виливається оливкова олія, і розігрівається. По мірі нагріву сковороди, на неї викладається готова суміш порціями по одній столовій ложці. Оладки обсмажуються 3-4 хвилини, потім ставлять у тепле місце. Для соусу: треба нарізати Кубиками помідори і згасити на сковороді протягом 4-5 хвилин, додати в цю масу дрібно нарізаний базилік, сіль, перець за смаком і перемішати. Всі! Блюдо готове. Подавати оладки рясно полив соусом. Швидко і дивно смачно! Приємного апетиту. | |
Просмотров: 612 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |