Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати рис з кабачками і сиром?
Рецепт супер дієтичний, дуже легкий, такий рис можна давати навіть маленьким діткам від року і старше. Готується блюдо дуже просто. Сир додавати не обов'язково, якщо тільки знаєте що дитина буде їсти, а так - можна готувати і без сиру. Що знадобиться для приготування 20 грам сухого рису (краще круглого) 150 грам молоденьких кабачків Чайна ложка тертого сиру (будь-який сир твердих сортів, але краще брати не гострий) Сіль за смаком Трохи вершкового масла Приготування Рис відварити у великій кількості підсоленої води протягом двадцяти хвилин. Кабачки очистити від шкірки (якщо вона тоненька і ніжна - то не обов'язково). Нарізати кубиками кабачки і хвилин за десять до готовності рису додати до нього кабачки. Коли рис і кабачок будуть повністю готові, воду зливаємо, промиваємо рис і кабачки окропом. Додаємо трохи вершкового масла, трохи тертого сиру. Сир має розплавитися (можна на п'ять хвилин накрити рис тарілочкою). Сорт сиру підбирайте той, який можна дитині, в залежності від віку. Якщо дитина сир не любить - виключіть його. Якщо готуєте для дорослих, то в такій рис можна додати зелень, помідори, спеції. | |
Просмотров: 646 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |