Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати рис з кабачками і сиром?
Рецепт супер дієтичний, дуже легкий, такий рис можна давати навіть маленьким діткам від року і старше. Готується блюдо дуже просто. Сир додавати не обов'язково, якщо тільки знаєте що дитина буде їсти, а так - можна готувати і без сиру.
Що знадобиться для приготування

20 грам сухого рису (краще круглого)
150 грам молоденьких кабачків
Чайна ложка тертого сиру (будь-який сир твердих сортів, але краще брати не гострий)
Сіль за смаком
Трохи вершкового масла

Приготування

Рис відварити у великій кількості підсоленої води протягом двадцяти хвилин. Кабачки очистити від шкірки (якщо вона тоненька і ніжна - то не обов'язково). Нарізати кубиками кабачки і хвилин за десять до готовності рису додати до нього кабачки.
Коли рис і кабачок будуть повністю готові, воду зливаємо, промиваємо рис і кабачки окропом. Додаємо трохи вершкового масла, трохи тертого сиру. Сир має розплавитися (можна на п'ять хвилин накрити рис тарілочкою). Сорт сиру підбирайте той, який можна дитині, в залежності від віку. Якщо дитина сир не любить - виключіть його.
Якщо готуєте для дорослих, то в такій рис можна додати зелень, помідори, спеції.
Просмотров: 609
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, сир

Рекомендовані рецепти:

Цукерки "Вишневий мармелад"
Печенюшки "Міні"
Рулет з мовою і сиром
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Буженина в тесті
Заливний пиріг з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: