Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати парові котлети з телятини?
Дуже ніжне блюдо з приємним соусом. Котлети загортаються в листя шпинату, і це робить їх несхожими ні на один рецепт парових котлет. Смачно і оригінально - неодмінно спробуйте!
Що знадобиться для приготування
300 грам телятини
Дві скибочки білого хліба
Одне яйце (тільки білок)
Пучок шпинату
Один кабачок
100 мл. молока
Одна морквина
50 грам вершкового масла
50 мл вершків жирністю 33%
Кілька гілочок петрушки
Сіль і перець за смаком
Приготування

Хлібний м'якуш замочити в молоці. м'ясо прокрутити через м'ясорубку, змішати з розмоченим хлібом і ще два рази прокрутити на м'ясорубці. Яєчний білок збити виделкою. Фарш перекласти в блендер і добре збити, потім додати білок, сіль і перець за смаком, перемішати.

Закип'ятити воду, бланшувати в ній листя шпинату одну хвилину.
З фаршу зробити кульки розміром не більше волоського горіха, загорнути кожен шпинатні листя. Покласти в пароварку, готувати на пару десять хвилин.

Для гарніру кабачок і моркву нарізати довільно, відварити на пару або в підсоленій воді.
Для соусу дрібно порубати петрушку. Розтопити в сковороді олію, почекати поки воно стане світло-коричневого кольору. Змішати його з петрушкою, збити блендером, влити вершки і додати сіль.
Подавати котлети з гарніром з овочів і соусом.
Просмотров: 502
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: котлети, листя

Рекомендовані рецепти:

Сирно-овочева паста
Торт "Медове поліно"
Макаронний салат "Рим"
Сорбе з чорної смородини
Мафіни з шоколадом
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: